SYLWESTER

imagesSylwester  2021/22

godz. 20.00 – 4.00

DJ  Jakub

Menu

Zupa  Rosół / Krem z grzybów leśnych (godz 20.15)

 I danie gorące  Sandyboka zapiekane z szynką parmeńską oraz serem holenderskim, w sosie tymiankowo-rozmarynowym z odrobiną szałwii, podane z gratin z batatów, warzywami korzeniowymi, pieczonymi  w ziołach

Deser  lody w pucharku

 7 przystawek

  • Półmiski pieczonych mięs z piklami
  • Pasztety trio własnego wyrobu
  • Babeczki wytrawne z szynką parmeńską, figą oraz cambozolą
  • Roladki z rozbefu z warzywnym tatarem
  • Deski serów
  • Sałatka włoska z burakiem marynowanym oraz serem kozim
  • Sałatka cezar

 II danie gorące  podane na półmiskach (godz. 23.00)

  • Kurczak pieczony marynowany w tymianku, w sosie z żubrówki
  • Policzki wołowe po burgundzku duszone w winie z warzywami oraz pieczarkami portobello
  • Pieczony miętus w otulinie z boczku wędzonego podane na ratatuj warzywnym

 Dodatki

  • Kluski gnocchi, Ziemniaki pieczone, Bukiet surówek

 III danie gorące  Bogracz (godz. 2.00)

 Ciasta podane na paterach

Napoje gorące oraz zimne

Toast szampanem o północy

 Cena: 250 zł /osoba

Rezerwacja miejsc

tel. 512110046