Oferta Przyjęć

tel.  512-110-046

PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWE

 

PROPOZCYJA  I90 zł / osoba

Zupa, danie obiadowe (serwowane na talerzu), deser lub ciasto,

napoje zimne oraz gorące

 

PROPOZYCJA  II - 130 zł / osoba

Zupa (2 rodzaje), danie obiadowe (2 rodzaje mięsa, 1 rodzaj ryby)

dodatki (2 rodzaje), zestaw surówek lub dodatek na ciepło,

6 przystawek, deser lub ciasto, napoje zimne oraz gorące

 

PROPOZYCJA   III -  150 zł / osoba

1 gorący posiłek: zupa (2 rodzaje), danie obiadowe (2 rodzaje mięsa, 1 rodzaj ryby)

dodatki (2 rodzaje), zestaw surówek lub dodatek na ciepło,

6 przystawek, deser lub ciasto, napoje zimne oraz gorące

+ 2 gorący posiłek: zupa

 

PROPOZYCJA   IV170 zł / osoba

I gorący posiłek: zupa (2 rodzaje), danie obiadowe

(2 rodzaje mięsa, 1 rodzaj ryby), dodatki (2 rodzaje), zestaw surówek

lub dodatek na ciepło

6 przystawek, deser lub ciasto, owoce, napoje ciepłe i zimne

+ II gorący posiłek: danie obiadowe, dodatek , zestaw surówek                         lub dodatek na ciepło

 

Zupy:

  • Rosół z Makaronem
  •  Flaki wołowe
  •  Żurek staropolski z jajkiem
  •  Krem z pomidorów z listkiem świeżej bazylii
  •  Krem z białych warzyw z chrustem z selera
  •  Zupa Tajska z kolendrą i mleczkiem kokosowym

Dania Mięsne:

  • Polędwiczki wieprzowe otulone bekonem podane na sosie grzybowym
  • Piccata z indyka w parmezanie na sosie serowym
  • Kieszonki schabowe faszerowane boczkiem i pieczarkami
  • Filet kurczaka zapiekany oscypkiem na sosie dijon
  • Udo z kaczki konfitowane z jabłkami pieczonymi
  • Wołowina po burgundzku w czerwonym winie
  • Rolada z polędwicy wieprzowej w sosie kurkowym
  • Polędwiczka wieprzowa panierowana w panko z dip’ em czosnkowym

Dania Rybne:

  • Miruna panierowana w Panko podawana na ragout warzywnym
  • Dorsz zapiekany z pomidorem i mozzarellą
  • Łosoś wędzony z cebulką i śliwką suszoną + 5 zł/ os
  • Pstrąg wędzony podawany na ciepło

Dodatki:

  • Kaszotto grzybowe
  • Risotto z warzywami
  • Purée ziemniaczane tradycyjne
  • Purée ziemniaczano- selerowe
  • Rozety ziemniaczane
  • Kluski śląskie
  • Młode ziemniaki ( sezonowo )
  • Ziemniaki pieczone

Bukiety surówek:

Podawane na półmiskach– Colesław, Mix sałat, Marchew jabłkiem i chrzanem

Dodatki ciepłe:

  • Marchewka glazurowana
  • Buraczki karmelizowane z orzechami
  • Kapusta zasmażana z kminkiem

Przystawki:

  • Płatki schabu z musem chrzanowo – jajecznym pod delikatną galaretą
  • Wytrawne pasztety własnego wypieku
  • Mix tortilli (meksykańska z kurczakiem, z szynką i świeżymi warzywami , z łososiem wędzonym )
  • Półmiski wędlin wędzonych z własnej wędzarni
  • Rolada z indyka z suszonymi pomidorami pod delikatną galaretą
  • Carpaccio z pieczonego schabu na rukoli z balsamico i marynowanymi pieczarkami
  • Tatar Wołowy
  • Śledzie na cebulce ze szczypiorkiem i cytrynką
  • Tatar z łososia i śledzia z białą rzodkwią i kaparami
  • Jaja faszerowane
  • Deska serów
  • Świeże warzywa z dip’em czosnkowym ( pomidor, rzodkiewka, ogórek, seler naciowy, papryka)
  • Pikle ( marynowana pieczarka, papryka, ogórek i patison )
  • Ogórek małosolny ( sezonowo )

Sałatki:

  • Carpaccio z buraka na rukoli z serem feta
  • Sałatka cesarzowej z grillowanym kurczakiem
  • Sałatka grecka
  • Sałatka włoska ze szpinakiem, smażonym bekonem , orzechami i dip’em miodowo – musztardowym
  • Sałatka z polędwicą
  • Sałatka marynarska z wędzonym łososiem, pomidorkami koktajlowymi, kaparami i oliwkami

Menu dla dzieci:

  • Nuggetsy
  • Dorsz w panierce

Dodatki:

  • Frytki
  • Surówka

Desery:

  • Tiramisu w pucharku
  • Panna Cotta
  • Deser Lodowy z owocami
  • Szarlotka na ciepło
  • Sernik z polewą czekoladową

 

TORT:

Tort firmowy  100 zł/kg

Tort klienta + 5 zł/osoba (cena za obsługę z serowaniem tortu klienta)

 

NAPOJE

  • Pakiet – napoje zimne i gorące

Pepsi, Mirinda, 7 Up 1l.

Wody mineralna niegazowana z owocami i miętą

Dzbanek soku (pomarańczowy, jabłkowy)

Herbata, kawa rozpuszczalna i sypana

 

ALKOHOLE

Piwo z beczki:

Tyskie/Żubr  0,5 l. – 6 zł

Wódka *

Lubuska 0,5 l. – 35 zł

Finlandia  0,5 l. – 55 zł

Wino *

0,75 l. – 40 zł

 

* korkowe – możliwość spożywania własnego alkoholu (wódka 0,5 l. , wino) – 15 zł/butelka

Opłata za użyczenie sprzętu muzycznego oraz oświetlenia imprezowego: 250 zł

Informujemy:  wyżej wymienione ceny odnoszą się do ilości gości minimum 20 osób.