GRILL INTEGRACJA
Miejsce: Altana nad wodą
Zupa: żurek
OPEN GRILL 3 h.
karkówka, pierś z kurczaka, kiełbasa, kaszanka
Dodatki:
ziemniaki pieczone, zestaw surówek, ogórki kiszone, sosy
Przystawki:
mix tortill (meksykańska z kurczakiem, z szynką, z łososiem wędzonym), nugetsy z dipem czosnkowym, sałatka grecka
Napoje zimne: soki oraz woda w dzbankach, napoje gazowane
Napoje gorące, Ciasta na paterach
(oferta do 6 h.)
* Ofertę Open Grill (z wykorzystaniem grilla zewnętrznego) realizujemy dla minimum 30 osób. Po upływie 3h. dania grillowe przekładamy na półmiski i stawiamy na stołach
* Dania z grilla na półmiskach – poniżej 30 osób dania grillowe podajemy jednorazowo z grilla z naszej kuchni.
***
***
Kontakt w sprawie organizacji imprez
od wtorku do piątku w godz. 11.00-20.00
Tel. 512 110 046